Besøk også: Australiareiser · Fijireiser · Grupperundreiser

Opplev Japans kontraster

Foto: © G Adventures Inc.

Opplev Japans kontraster


12 dager

Avreise på utvalgte datoer.

Tokyo, Kyoto, Hiroshima, Kanazawa, Tsumago

Fra 92 500,- per person

Japan er et land fylt av kontraster.

Begynn ditt 12-dagers eventyr i storbymetropolen Tokyo før du drar videre med tog. På veien til Kyoto vil du besøke tradisjonelle landsbyer og fredelige templer. Ta en spasertur gjennom geisha distrikter og få tilbake energien i templer og hager. Dette er en fantastisk introduksjon til et land som hedrer sin fortid og omfavner sin framtid.

Unike opplevelsesreiser med National Geographic Journeys

National Geographic Journeys er opplevelsesturer som gir deg unik innsikt i reisemålets kultur og natur.

Turene inkluderer komfortable overnattingssteder, ledes av en kunnskapsrik engelsktalende reiseleder og passer for de fleste.

Høydepunkter

 • Kembu Masters i Kyoto
 • Zen Buddhist meditasjon i Nara-Shi
 • Tsukiji Sushi opplevelse i Tokyo
 • Møte med en buddhistisk munk
 • Lokalt måltid på familieeid gård

Dagsprogram

Ankomst til valgfri tid. Det er ingen aktiviteter planlagt i dag, så sjekk inn på hotellet og nyt denne fantastiske storbyen.

Bruk dagen til å utforske den livlige byen Tokyo med offentlig transport. En by med ekstreme kontraster, her opplever vi den gamle og tradisjonelle delen med et besøk til Meiji Jungu Shrine og den gamle bydelen i Asakusa. Deretter besøker vi den litt merkelige og moderne delen med en spasertur gjennom det popkulturbesatte distriktet, Harajuka og vi tar turen til Kawaii Cafe.

Denne morgenen besøker vi det berømte fiskemarkedet, Tsukiji og med lokale guider lærer vi mer om fiskeindustrien i Japan. Vi vil også lære hvordan man identifiserer den ferskeste fisken, og hvordan man tilbereder fisken før den serveres som sushi. Deretter kan du prøve å lage din egen sushi og nyte av en egenkomponert sushi lunsj.

Ettermiddagen er fri til å utforske Tokyo på egenhånd.

Avreise fra Tokyo med tog. Vi hopper av ved Nagiso og nyter en gåtur forbi gårder, grotter og videre inn i Tsumago, en tradisjonell landsby. Deretter fortsetter vi til vår lokale ryokaninnkvartering. Der kan vi kose oss med en japansk kaiseki måltid, samt lærer oss mer om japanske skikker og sover på en futon. Ryokan er tradisjonelle vertshus som du finner overalt i Japan – komplett med tatami gulv (strå som er vevet til en myk matte), futon senger, japansk bad, bomulls kimono og kaiseiki måltider.

Vi fortsetter med tog til den historiske byen Kanazawa. Vi utforsker den gamle samurai-kulturen med en spasertur gjennom det velbevarte Nagamachi Samurai distriktet og besøker Nomura Samurai familien.

I dag vil vi besøke Myoryuji Ninja tempelet og gå gjennom Higashi Geisha distriktet. Byen er også kjent som et sentrum for tradisjonell kunst og håndverk, og vi vil ta del i disse tradisjonene med en «chopstick and Gold Leaf painting» opplevelse. Deretter har du litt tid på egenhånd, hvor du kan stikke innom de fantastiske hagene eller det originale slottet.

I dag skal vi teste ut “bullet train” på vei til Hiroshima. Vel framme skal vi besøke Peace park og Memorial Museum.

Vi tar fergen over til den hellige øyen Miyajima for å se den berømte flytende Torii-porten, som er betraktet som en av Japans vakreste og mest hellige helligdommer. Det er ingen planlagte aktiviteter om ettermiddagen, men ta gjerne fergen over til andre øyer. Spør guiden din om du er i tvil om hva du burde se og gjøre.

Om morgenen tar vi turen innom Himeji Castle, som er det best bevarte og mest fantastiske slottet i hele Japan. Deretter fortsetter vi med tog til Kyoto, som har noen av de mest imponerende templene i Japan. Det er sagt å være 2000 templer, helligdommer, palasser, museer og tradisjonelle hager i Kyoto. I ettermiddag spaserer vi rundt Gion Geisha distriktet og besøker et tehus for å oppleve en tradisjonell te seremoni.

Bruk dagen til å utforske steder rundt Nara, det fantastiske Todaiji Buddhist Temple og Kasuga Taisha Shrine. Vi reiser innom et lokalt tempel for å lære mer om historien og praktiseringen av Zen buddhismen i Japan. Her møter vi en lokal munk som vil fortelle oss mer om buddhismen og hjelpe oss med Zen meditasjon og kalligrafi.

Vi fortsetter å utforske Kyoto, der vi besøker den berømte Kinkaku-hi Golden Pavilion og den fantastiske Fushimi Inari, en gammel helligdom som ligger ved foten av fjellet med samme navn. Deretter lærer vi mer om samurai etikette, samt praktiseringen av grunnleggende kembu. Vi vil også lære om hvordan man bruker det japanske sverdet. Senere vil vi nyte en forestilling av Kembu-mestere. Forestillingen består for det meste av korte dikt, som tradisjonelt inneholdt viktige hendelser i livet til en samurai. Ta deg gjerne tid til å oppleve museer, templer og zen hager, eller hvorfor ikke stikke innom Inari-portene.

Dessverre er turen slutt. Heldigvis er minneboken fylt av opplevelser du sent vil glemme! Avreise i dag er til valgfri tid.

Bilder


Reisefakta


Kart

Opplev Japans kontraster

Pris

 • Fra kr 92 500,- per person i tomannsrom.

Prisen inkluderer

 • Flyreise t/r Oslo – Japan på økonomiklasse.
 • Hotell (10 netter), tradisjonell ryokan (1 natt)
 • 11 frokoster, 1 lunsj og 1 middag
 • Guidet tur i Tokyo, inkl. Meiji Jingu Shrine og Asakusa og Harajuka distriktene
 • Gåtur i landsbyen Tsumago og området rundt
 • Kaiseki middag
 • Besøk Kanazawa samurai, geisha distriktet og Himeji Slottet
 • Besøk Nomura Family Samurai Residence og Myoryuji Ninja Temple
 • Utflukt til Miyajima Island
 • Utforsk Hiroshima Peace Park og Memorial Museum
 • Tur i Kyoto og Nara inkl. Fushimi Inari, Kinkaku-ji Golden Pavilion, Todaiji Temple og Kasuga Taisha Shrine
 • Besøk Gion Geisha distriktet
 • Japan rail pass (7 dager)
 • All transport mellom destinasjonene og til/fra inkluderte aktiviteter.

Prisen inkluderer ikke

 • Valgfrie aktiviteter
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Personlige utgifter
 • Drikkevarer og måltider som ikke er nevnt i reisebeskrivelsen.
 • Evt. tips til lokale guider og sjåfører

Vi tar forbehold om endringer i programmet.

Smitteverntiltak

Les hva G Adventures gjør for å unngå smittespredning og for at reisen skal være så trygg som mulig (ekstern link, informasjon på engelsk).

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll inn skjemaet under med dine reiseønsker.
En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere reiseforslag


.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo