Besøk også: Australiareiser · Fijireiser · Grupperundreiser

Capella Singapore

Capella Singapore


1-14 dager

Avreise hele året

Singapore

Kontakt oss for pris

I hjertet av Sentosa ligger Capella Singapore. Etter vår mening er dette det absolutt beste resortet i Singapore og et fantastisk alternativ enten man ønsker seg avslapning og ferie eller man vil bo i nydelige omgivelser på forretningsreise.

Resortet, som er omsluttet av jungel, er bygget rundt to villaer fra kolonitiden og består av 110 rom, suiter og villaer. Rommene ble nylig pusset opp og er preget av utsøkt komfort blandet med elementer av asiatisk tradisjon.

Capella Singapore.
Capellas nyåpnede italienske restaurant Fiamma, drevet av 3-Michelinstjernekokken Mauro Colagreco.

Bassengene ligger i terrasser i skråningen ned mot stranden. På området finner man både SPA, en lekker italiensk og en nydelig kinesisk restaurant.  

Er man der på ferie så er det ikke sikkert man ønsker å fjerne seg fra resortet så lenge man bor der. Om man  allikevel skulle ønske å bedrive litt sightseeing eller shopping så ligger tar det mindre enn 30 minutter til sentrum og det meste annet Singapore har å by på.

Vi kan på det varmeste anbefale denne oasen som et reisemål i seg selv, eller som et stop-over på vei til andre spennende destinasjoner.

Bilder


Reisefakta


Kart

Pris

  • Kontakt oss for pris.

NB! Reiseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få reisen akkurat slik den er satt opp her. Du kan også fortelle oss hva du ønsker, både i forhold til opplevelser, standard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett.

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll inn skjemaet under med dine reiseønsker.
En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere reiseforslag


Thailand

Tropisk storbyferie i Bangkok

6 dager

Fra 20 500,-

.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo