Beach Villas Sentosa, Singapore

Beach Villas Sentosa, Singapore


6 dager

Avreise hele året

Singapore

Fra 25 500,- per person

Singapore er en spennende by der modernitet og skyskrapere møter det tradisjonelle asiatiske i skjønn forening. Distrikter med innflytelse fra andre land som blant annet Chinatown og Little India gjør bybildet variert hva angår kultur, matopplevelser og arkitektur.

I kontrast til den energiske storbyen ligger Sentosa Island som et idyllisk og naturskjønt paradis på en øy i Singaporestredet. Den springer ut fra den sørlige delen av hovedøya og er berømt for blant annet sine luksuriøse resorter, velrenommerte restauranter, golfbaner og postkortvakre strender. Øya er forbundet til sentrum via bilvei, gangvei og tog. Veien ut ligger like ved ikoniske Gardens by the Bay.

Singapore byr på ekstraordinære matopplevelser. Her finnes Michelin-restauranter med kjøkken fra nært og fjernt, enten man tar middagen på en av restaurantene på Sentosa eller drar inn til sentrum.

Sentosa Island er samlingspunktet for noen av Singapores mest kjente attraksjoner. Universal Studios har lagt sin fornøyelsespark hit og i akvariet vil både store og små bli imponert over de mange skapningene som svømmer forbi, mens man går rundt i glasskorridorer i en undervannsverden. Badelandet Adventure Cove og temaparken Dolphin Island bør også stå på programmet underveis i oppholdet.

Resortet består av 35 boenheter som omkranser et digert svømmebasseng med beplantning og en avslappende atmosfære. Hver villa har TV, minibar, wifi, sengetøy i egyptisk bomull, regnfallsdusj, badekar og privat terrasse som vender ut mot bassenget.

Klikk på bildene for større format:

Kart

Pris

  • Fra kr 25 500,- per person når to reiser sammen, Economy Class
  • Fra kr 41 900,- per person når to reiser sammen, Business Class

Prisen inkluderer

  • Flyreise t/r Oslo – Singapore med Qatar Airways i ønsket kabinklasse.
  • Privat transfer flyplass-hotell t/r
  • 5 netter i en Villa Deluxe inkl. frokost

Prisen inkluderer ikke

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Personlige utgifter
  • Drikkevarer og måltider som ikke er nevnt i reisebeskrivelsen.
  • Evt. tips til lokale guider og sjåfører

Turen kan forlenges og utvides.

Vil du kombinere jobb og ferie? Les om Workation i Singapore på workations.no.

NB! Reiseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få reisen akkurat slik den er satt opp her. Du kan også fortelle oss hva du ønsker, både i forhold til opplevelser, standard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett.

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll ut skjemaet under og få et uforpliktende tilbud.

Generell forespørsel

Flere reiseforslag


Singapore, Indonesia

Åtte dager du aldri glemmer

8 dager

Fra 79 000,-

Vietnam

Six Senses Ninh Van Bay

8 dager

Fra 48 900,-

.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo