Åtte dager du aldri glemmer

land
Singapore, Bawah Reserve
varighet
8 dager
avreise
Avreise hele året
pris
Fra 79 000,- per person
kontakt

Etter en fantastisk reise ombord på Singapore Airlines, venter ikoniske Raffles Hotel i Singapore, og videre det som er kåret til «Asias Leading Private Island»; Bawah Reserve.

Business Class, Singapore Airlines.
Singapore Airlines sin prisbelønte Business Class er den romligste i klassen.

Reise på første klasse

Ingen flyselskaper kan smykke seg med flere utmerkelser enn Singapore Airlines, de har blitt kåret til verdens beste 29 ganger de siste 31 årene.

Så hva er bedre enn å gå om bord og rett over i feriemodus? Uansett prisklasse vil du oppleve service og komfort i toppklasse. Velger du First Class eller First Class Suite venter det intime kabiner med personlig service og syvretters måltid servert på Wedgewood-porselen. Med konseptet “Book the Cook” kan signaturretten “Lobster Thermidor” trygt anbefales. Glass, sengetøy, amenity kits, pysjamas og tøfler er levert av franske Lalique. I tillegg gis man tilgang til den eksklusive loungen “The Privat Room” i Singapore.

For den ultimate opplevelsen i lufta kan reisen legges via London eller Zürich, hvor den nyeste typen suiter er tilgjengelig på flytypen A380. Dette er verdens romsligste suiter på First Class og tilgjengelig med dobbeltseng for par. Og bare så det også er nevnt, tilbyr Singapore Airlines som eneste flyselskap både Dom Perignon og Krug champagne om bord på First Class.

Singapore.
Tilbring noen dager i verdensmetropolen Singapore.

Spennende Singapore

Men selv den optimale flyreise varer ikke evig. Neste morgen lander du på Singapore Changi flyplass, der du blir eskortert forbi passkøen mens bagasjen din plukkes opp på rullebåndet.

Snart sitter du i en sval limo på vei til Raffles Hotel. I denne ikoniske, hvite kolonibygningen fra 1899 har Rudyard Kipling, Elizabeth Taylor og Charlie Chaplin nippet til sin Singapore Sling og tatt bedagelige spaserturer i hotellets tropiske hage. Litt senere i år gjenåpner denne orientalske perlen av et hotell etter en formidabel oppussing tilbake til fordums storhet.

Den franske mesterkokken Alain Ducasse har samtidig valgt Raffles Hotel som sin første kulinariske destinasjon i Singapore, så hans Bar & Billiard Room (BBR by Alain Ducasse) er et naturlig valg for kvelden, hvis ikke én av de øvrige 38 Michelin-restaurantene i The Lion City frister mer de to dagene du tilbringer der.

Vi i Private Travel Lab hjelper dere mer enn gjerne med å sette opp et spennende program for dagene i Singapore, booke restauranter eller tipse om de beste shoppingstedene.

Tidlig om morgenen på din tredje feriedag dukker en hyggelig sjåfør opp igjen, denne gangen for å ta deg og ditt følge til fergeterminalen der en speedbåt venter. Fra Batam går ferden videre med privat sjøfly, og du er kun 80 minutter unna paradis.

En av de 13 strendene som finnes på Bawah Reserve.
En av de 13 strendene som finnes på Bawah Reserve.

Bawah Reserve

Bawah Reserve ligger 250 km ut i havet nordøst for Singapore, omkranset av seks ellers øde øyer, tre turkise laguner og 13 private strender med kritthvit sand.

35 smakfullt innredede suiter ligger tilstrekkelig langt fra hverandre til at du er sikret akkurat det privatlivet du har reist så langt for å nyte. Her finnes lite av den overstadige glitter & glam-luksusen som preger en del Crazy Rich Asian-destinasjoner. Derimot all tenkelig bærekraftig barfot-luksus du kan ønske deg.

Fra du våkner i din Overwater bungalow omkranset av glitrende hav til solen går ned i skjærgården utenfor soldekket, kan dagene fylles av alt og ingenting.

Du kan snorkle eller dykke blant supersøte Nemo-fisk og andre fargerike vesener i korallrevene rundt det lille øyriket, padle mellom øyene på SUP, i kajakk eller en fancy glassbåt, låne en god bok i biblioteket og dandere deg i zen-positur under solparasollen, spille tennis, løse opp stive nordboer-muskler med yoga eller Pilates, eller nyte de deiligste behandlinger i Aura Spa (på Bawah inngår alle slags spabehandlinger i prisen).

Når fløyelsmørket senker seg, er det tid for BBQ og kanskje en god film på utendørskinoen. Før du sovner inn til lyden av myke bølger og vissheten om at dette tropiske paradiset er ditt i fire netter og fire dager.

Når oppholdet er ugjenkallelig over for denne gang, går reisen tilbake samme vei som du kom. Med kropp og sjel i harmoni etter en fullkommen uke, ønsker Singapore Airlines deg velkommen til nok en behagelig natt om bord før du lander uthvilt på hjemlige breddegrader med gyldne minner i bagasjen.

Klikk på bildene for større format:

Kart

Pris

  • Fra kr 79 000,- per person i Business Class
  • Fra kr 99 000,- per person i First Class
  • Pris på forespørsel: First Class Suite

Pris per person når to reiser sammen.

Prisen inkluderer

  • Fly t/r Oslo i valgt kabinklasse
  • 2 netter i Courtyard Suite på Raffles Hotel i Singapore
  • 4 netter i Overwater Bungalow på Bawah Reserve

Turen kan forlenges og utvides.

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll ut skjemaet under og få et uforpliktende tilbud.

Flere reiseforslag