700 000 heures – Japan

700 000 heures – Japan

 Ine og/eller Koyasan

 Valgfritt antall dager

 April til oktober 2020

 Fra kr. 20 000 per natt (uten fly)

Franskmannen Thierry Teyssier, som står bak noen av verdens mest eksklusive hotellkonsepter, har skapt noe helt nytt med 700 000 heures.

Det omreisende hotellet som setter mat, kultur og unike opplevelser i fokus, flytter til Japan i mai 2020.

700 000 heures – Japan 1

De kulinariske høydepunktene blir det mange av underveis i oppholdet.
Foto: Tourism Federation/©JNTO

Unikt og eksklusivt

700 000 timer – eller heures som det heter på fransk – er gjennomsnittstiden vi mennesker tilbringer på jorden. Konseptet til Teyssier, mannen bak «700 000 heures», bygger på trenden med pop-up-restauranter, gallerier og butikker. Det første mini-pop-up hotellet åpnet sommeren 2018 på en herregård i Sør-Italia, på høsten flyttet det til et gammelt Khmer-trehus i Kambodsja og så til Brasil våren 2019.

– Dette er et svært lekkert og eksklusivt konsept, forteller Martin Dahl Jespersen, produktsjef i Private Travel Lab, som er alene om å tilby konseptet i Norge.

– De små «hotellene» tar utgangspunkt i unike steder og kulturer det er de færreste forunt å få oppleve, og med et svært høyt servicenivå på alle destinasjonene, sier Jespersen.

Neste stopp Japan

I perioden april til oktober 2020 vil Teyssier innvie et fåtall gjester i det ypperste Japan har å by på. Landet er rikt på historie og fylt av kontraster. Gamle templer og mystikk møter et ultramoderne og digitalisert samfunn. Naturen er like variert som kulturen, med tydelige årstider, fjell, skog, kyst og hav.

700 000 heures – Japan 2

Thierry Teyssiers lidenskap for å utforske nye kulturer og eksotiske destinasjoner har materialisert seg i et nomadisk resort.

Gourmet-eldorado

Helt sentralt for Japan-eventyret blir den japanske kokkekunsten. Paris er den byen i verden med tredje flest Michelin-restauranter. På første-, andre- og fjerdeplass finner vi henholdsvis Tokyo, Kyoto og Osasaka.

700 000 heures – Japan 3

Salento i Italia var først ut i rekken av pop-up-hotell. Gjestene bodde i et historisk palass, men Teyssier nøler ikke med å servere frokost akkurat der naturen og landskapet er på sitt mest innbydende.

Fiskerlandsby og historisk tempel

700 000 heures har valgt ut to destinasjoner i Japan, og det er mulig å bo på én eller begge, gjerne med noen dager stopover i Kyoto hvis man velger begge. Det er kun tre rom på hver av lokasjonene. Den ene er i et tradisjonelt japansk hus i fiskerlandsbyen Ine på vestkysten. Den andre er i et 1200 år gammelt tempel i Koyasan. Felles for begge er Teyssiers søken etter opplevelser som gir gjestene innsikt i det ekte og autentiske Japan. Gjestene tilbys en rekke aktiviteter, fra meditasjon og håndverk, til prøvesmaking av vin, japansk brennevin og lokale delikatesser. Aktivitetene skjer i nært samarbeid med gjestfrie lokalsamfunn, nøye håndplukket av Teyssier selv.

700 000 heures – Japan 4

700 000 Heures i Siem Reap i Kambodsja. Konseptet handler om å skape en helt unik reiseopplevelse, hvor natur, kultur og historie flettes sammen til en ferie ulik noen annen.

Eventyrlige opplevelser

Hver sjette måned vil den kreative gjengen bak 700 000 heures lansere spektakulære overnattingssteder og opplevelser i unike omgivelser, gjerne på destinasjoner som normalt ikke er tilgjengelige for et publikum. Nomade-hotellene kan åpnes i eksisterende bygninger eller bygges fra grunnen av, og opplevelsene tilbys kun for en kort periode.

Målet er å tilby reiser som trigger nysgjerrigheten langt utover det å tilbringe ferien på en solseng under en parasoll på en postkortvakker strand, eller i det økende kaoset på destinasjonene som står på halve verdens Bucket-liste. For å bli en av Teyssiers ultra-privilegerte gjester, kreves normalt et medlemskap. Det er derfor en ære for Private Travel Lab, som 700 000 heures eneste representant i Norge, å kunne tilby deg tilgang til disse eksklusive eventyrene uten at du må bli medlem.

Pris

  • Fra kr 20.000 per natt (uten fly)

Prisen inkluderer

  • Ny eksklusiv utflukt/opplevelse hver dag.
  • Prisen inkluderer alle måltider og drikke til maten.

Kontakt oss for flere detaljer

Ring 23 65 44 50 eller send en e-post til [email protected]
Du kan også fylle ut skjemaet under, så kontakter vi deg.

Kontaktskjema
Ved innsendelse av dette skjemaet godtar du vår personvernpolicy.

Flere reiseforslag