Besøk også: Australiareiser · Fijireiser · Grupperundreiser

Safari in style – Sør-Afrika og Zimbabwe

Foto: Singita

Safari in style – Sør-Afrika og Zimbabwe


13 dager

Avreise hele året

Kruger, Sabi Sand, Malilangwe

Fra 243 500,- per person

Hvis du skal oppleve én safari i livet – så velger du en safari med Singita. På denne reisen vil du oppleve noe av det aller beste Sør-Afrika og Zimbabwe har å by på. Reisen kombinerer tre av Singitas fantastiske lodger, som alle gir deg helt ulike opplevelser. 

Fellesnevneren er enestående villmarksopplevelser, utsøkt mat og drikke, komfortable suiter og vennlig service som ikke føles kunstig eller påtvunget. Reisen passer både for førstegangs safarireisende – og for deg som har vært på safari tidligere. Og skal du kun på safari en gang i livet – ja, da er det denne du skal dra på.

Hele ideen og grunntanken bak Singita er basert på bærekraft, med stort fokus på bevaring av dyreliv og naturområder, utdanning og styrking av lokalsamfunn og miljøvennlig drift av lodgene. Singita har eksklusive rettigheter til naturreservatene som resortene ligger i eller ved, noe som betyr at det kun er Singitas gjester som får bli med ut på Game Drives i disse områdene. Dette sikrer en unik safariopplevelse uten andre turister.

På Singitas lodger er alle måltider og drikke inkludert (inkludert premium viner og brennevin. Fransk Champagne koster ekstra). To daglige Game Drives, safari til fots, enkelte andre aktiviteter, klesvask og WiFi (der dette er tilgjengelig) er også inkludert i prisen.

Singita Pamushana Lodge.
Alle Singitas lodger har komfortable og moderne safarikjøretøy.

Saxon Hotel, Villas & Spa

Johannesburg, Sør-Afrika.

Reisen starter i Oslo, eller eventuelt fra andre byer i Norge etter avtale. Dere flyr på Economy eller Business med Emirates via Dubai til Johannesburg. Ved ankomst Johannesburg blir dere møtt på flyplassen og kjørt til Saxon Hotel, Villas & Spa, som ligger i bydelen Sandton.

Hotellet har store, luksuriøse rom med alt man måtte trenge av fasiliteter. En velfylt minibar, snacks, en flaske musserende vin, WiFi og 24-timers butlerservice er noe av det som er inkludert. I tillegg har Saxon et stort hageområde, basseng, flere restauranter både innen- og utendørs, samt et spa- og velværesenter av høy kvalitet. 

Reiseforslaget inkluderer 1 natt på Saxon, men det er mulig å utvide oppholdet slik at dere kan oppleve mer av både Johannesburg og hotellet før dere reiser videre.

Saxon Hotel, Villas & Spa
Luxury Room på Saxon Hotel, Villas & Spa i Johannesburg.

Singita Lebombo Lodge

Kruger National Park, Sør-Afrika

Etter en bedre frokost venter transport fra Saxon Hotel til Federal Airs private terminal på Johannesburg flyplass. Her er innsjekking en enkel prosess, og før flyavgang kan dere tilbringe tiden i en komfortabel lounge hvor dere blir tilbudt et utvalg drikke & snacks. Fra Johannesburg flyr dere til Satara Airstrip i Kruger, en flytur på rundt 1 time og 15 minutter. Etter landing venter en halvtimes biltur til Lebombo Lodge.

Med sine 19 500 kvadratmeter er Kruger National Park den største nasjonalparken i Sør-Afrika, og den eldste i hele Afrika. Kruger er kjent for sin store tetthet av dyr, inkludert Big Five (løve, leopard, neshorn, elefant og bøffel). Hundrevis av andre pattedyr og unike fuglearter hører også hjemme i Kruger. Fjell, sletter og tropiske skoger er en del av landskapet, noe som sikrer varierte og spennende Game Drives.

Singita Lebombo Lodge
Utsikt over veranda og omgivelsene fra suiten på Singita Lebombo Lodge

Singita Lebombo Lodge ligger ved N’wanetsi River, og lodgen er inspirert av ørneredene som er bygget inn i klippene langs elvebredden. De komfortable og moderne suitene har glassvegger fra gulv til tak. Tre, stål og dempede fargetoner bidrar på hvert sitt vis til å gi suitene et elegant, lyst og moderne preg. På den luftige verandaen kan man nyte utsikten over omgivelsene. Her finnes også en seng for de som vil sove ute under stjernehimmelen, eller vil slappe av på dagtid. Alle suitene har eget bad med luftkondisjonering, innvendig og utvendig dusj, badekar, minibar og kaffemaskin av høy standard.

I tillegg til de komfortable private suitene, har lodgen fasiliteter som vinstudio, bibliotek, takterasse, interaktivt kjøkken, espressobar og et 25 meter langt svømmebasseng. Du kan også bruke treningsstudioet, bestille en spabehandling og besøke Singitas egen butikk og kunstgalleri.

Singita Lebombo Lodge
Svømmebassenget på Lebombo Lodge.

To daglige Game Drives tar deg med inn i hjertet av et av Afrikas mest uberørte og avsidesliggende villmarksområder. Ingen Game Drives er like, og du vil komme tilbake med nye opplevelser fra hver eneste kjøretur.

Dere tilbringer 3 netter på Lebombo Lodge.

Bli bedre kjent med Lebombo Lodge.

Singita Boulders Lodge

Sabi Sand Game Reserve, Sør-Afrika

Dere flyr en kort flytur fra Satara Airstrip til Singita Airstrip, hvor dere blir plukket opp og kjørt til Singita Boulders Lodge. 

Sabi Sand Game Reserve er oppkalt etter elvene Sabie og Sand som renner gjennom reservatet, og er kjent for sine store tetthet av dyreliv, inkludert noen av Afrikas fremste rovdyr. Det er sjeldent at besøkende ikke får se alle Big Five i løpet av et opphold her.

Sabi Sand grenser til Kruger National Park, og selv om områdene ikke er adskilt av gjerder, så holder det meste av dyrelivet i Sabi Sand seg i reservatet. Dyrene har gjennom årene blitt vant til safarikjøretøyene, noe som gjør at man kommer tett på. Afrikanske villhunder, leoparder, løver og store flokker med elefanter er dyr man ofte ser her. Antall kjøretøy holdes til et minimum i reservatet, noe som gir en eksklusiv safariopplevelse. Dette gir også mer fleksibilitet i forhold til å kjøre offroad i bushen, samt å kjøre etter at det har blitt mørkt. 

Singita Boulders Lodge.
Suitene har privat basseng.

Singita Boulders Lodge ligger langs bredden av Sand River, og fra lodgen har dere fritt utsyn mot naturen og dyrelivet som omkranser lodgen. Rustikke, håndlagde møbler av trestubber, solide steiner, smijern og lær er noen av materialene som er brukt, og kombinert med sengetøy av naturlig lin og luftige bomullshåndklær gir dette følelsen av ro og luksus. De moderne og romslige suitene har et lite privat basseng, terrasse med utsikt over villmarken eller elven, stort bad, stue og soverom. 

Singita Boulders Lodge.
Sand River sett fra Singita Boulders Lodge.

Boulders Lodge har adgang til 45 000 hektar med uberørt villmark i Singita Sabi Sand, og i tillegg til to daglige Game Drives, finnes det også aktiviteter som vinsmaking, stjernekikking, svømmebasseng, trenings- og velværesenter, butikk og galleri, og en rekke andre familievennlige aktiviteter.

Dere tilbringer 3 netter på Singita Boulders Lodge.

Bli bedre kjent med Boulders Lodge.

Singita Pamushana Lodge

Malilangwe Wildlife Reserve, Zimbabwe

Fra Singita Airstrip flyr dere til Johannesburg, der dere overnatter en natt på Saxon Hotel, Villas & Spa før dere flyr videre til Zimbabwe dagen etter.

Malilangwe Wildlife Reserve består av 130 000 hektar med villmark helt sørøst i Zimbabwe. Malilangwe er praktisk talt uberørt av mennesker og har en nøkkelposisjon som et av Afrikas største beskyttede bioreservater. Området består av både steinete åsrygger og flatt slettelandskap dekt med akasie- og baobabtrær. I tillegg til et rikt og variert dyreliv, finnes det mer enn 500 fuglearter, inkludert mange rovfugler. I reservatet finnes både svarte og hvite neshorn, nyala, klipspringer, gepard, villhund, løve, leopard og klassiske afrikanske dyr som giraff og elefant. 

Singita Pamushana Lodge.
One bedroom suite på Singita Pamushana Lodge.

Singita Pamushana Lodge er et av Afrikas mest eksklusive og avsidesliggende safarilodger. Lodgen ligger spektakulært til høyt oppe på en sandsteinsrygg over Malilangwe Dam, en stor innsjø der man finner både flodhester og ulike fiskeslag. Lodgen glir inn i omgivelsene, og er bygget i steinmaterialer med inspirasjon fra urbefolkningen i Zimbabwe. Dette er den ultimate luksusen i ekte afrikansk stil.

Alle suitene har egne, små basseng med utsikt over innsjøen, helt fritt for innsyn. I tillegg til soverom har suitene et stort bad med badekar, innen- og utendørs dusj, veranda med solsenger og basseng, stue, omkledningsrom, peis, minibar, klimaanlegg, telefon, brettspill og teleskopkikkert.  

Singita Pamushana Lodge.
Oppholdsområdene på Pamushana har fantastisk utsikt.

Pamushana Lodge har i tillegg et stort svømmebasseng ved resepsjonsområdet, og her finner man også bar og spiseplasser med fantastisk utsikt over innsjøen og naturreservatet. I hovedområdet finner man også utendørs lounge, tv-stue, og det finnes spisemuligheter både innen- og utendørs. Lodgen har også eget treningssenter, spa og tennisbane.

Singita Pamushana Lodge.
Prøv fiskelykken på Malilangwe Dam.

Pamushana tilbyr et stort utvalg av aktiviteter, blant annet to daglige Game Drives, safari til fots, fisketurer, båtturer, besøk i lokalsamfunnet, vinsmaking og stjernekikking.

Dere tilbringer 4 netter på Singita Pamushana Lodge.

Bli bedre kjent med Pamushana Lodge.

Etter oppholdet på Pamushana Lodge flyr dere tilbake til Johannesburg, og derfra fortsetter hjemreisen tilbake til Norge med Emirates via Dubai.

Bilder


Reisefakta


Kart

Tips

Forleng reisen med noen avslappende dager i Cape Town – eller i vinområdene utenfor Cape Town, som Stellenbosch eller Franschhoek. Bo på Cape Grace, et av Cape Towns mest ærverdige hoteller med utsøkt service, gjestfrihet og eleganse – en perfekt kombinasjon med Singita.

Pris

 • Fra kr 243 500,- per person i Economy Class
 • Fra kr 267 900,- per person i Business Class

Pris per person når to reiser sammen.

Prisen inkluderer

 • Fly Oslo-Johannesburg t/r i Economy eller Business Class med Emirates
 • All fly- og biltransfer mellom hotellene og lodgene
 • 2 netter på Saxon Hotel, Villas & Spa inkl. frokost (Johannesburg)
 • 3 netter på Singita Lebombo Lodge inkl. helpensjon (Kruger National Park)
 • 3 netter på Singita Boulder Lodge inkl. helpensjon (Sabi Sand Game Reserve)
 • 4 netter på Singita Pamushana inkl. helpensjon (Malilangwe Wildlife Reserve)

Klikk her for å lese mer om programmet og lodgene (på engelsk).

Prisen inkluderer ikke

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Personlige utgifter
 • Drikkevarer og måltider som ikke er nevnt i reisebeskrivelsen.
 • Aktiviteter som ikke er inkludert
 • Tips til lokale guider og sjåfører

Turen kan forlenges og utvides med flere destinasjoner.

NB! Reiseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få reisen akkurat slik den er satt opp her. Du kan også fortelle oss hva du ønsker, både i forhold til opplevelser, standard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett.

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll inn skjemaet under med dine reiseønsker.
En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere reiseforslag


Botswana, Zambia

Eksklusiv safarireise til Botswana

9 dager

Fra 236 900,-

Namibia

Fascinerende Namibia

10 dager

Fra 61 900,-

.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo