Besøk også: Australiareiser · Fijireiser · Grupperundreiser

Safari i Tanzania

Foto: © G Adventures Inc.

Safari i Tanzania


7 dager

Avreise på utvalgte datoer.

Ngorongoro, Serengeti, Lake Manyara

Fra 61 900,- per person

Er du klar for å dra på oppdagelsesferd? Da er dette uforglemmelige 7-dagers eventyret i Tanzania perfekt for deg.

Let etter «the big five», løve, bøffel, elefant, leopard og neshorn. Du vil reise rundt i området rundt Lake Manyara, Ngorongoro krateret og de åpne slettene i Serengeti. Utforsk området rundt Olduvai Gorge som har vært okkupert av mennesker i nesten to millioner år. Serengeti har en tendens til å være mindre overfylt en noen av Kenyas nasjonalparker, så nyt naturen, de store slettene og et nærbilde av det ville Afrika.

Unike opplevelsesreiser med National Geographic Journeys

National Geographic Journeys er opplevelsesturer som gir deg unik innsikt i reisemålets kultur og natur.

Turene inkluderer komfortable overnattingssteder, ledes av en kunnskapsrik engelsktalende reiseleder og passer for de fleste.

Høydepunkter

 • Besøk G Adventures støttede ”Clean Cookstoves” prosjektet
 • En rekke safariturer der du speider etter spennende dyrearter
 • Nyt den afrikanske solnedgangen over naturskjønne Lake Eyasi
 • Mør forskerne på Serengeti Wildlife Centre

Dagsprogram

Ankomsttid er når det passer deg. Flydetaljene dine blir notert og du blir møtt i det du lander og kjørt til hotellet hvor du møter guiden og sjåføren, samt resten av gruppa. På denne opplevelsesturen er det maks 6 deltakere og både guiden og sjåføren er kvalifiserte safariguider. Det vil si at alle har vindusplass, og dere har to dyktige guider helt for dere selv.

Besøk landsbyen Mto wa Mbu og bli med på omvisning før en deilig lunsj serveres hos en lokal familie. Etter lunsj fortsetter vi mot safari campen som ligger like utenfor Lake Manyara Nasjonalpark. Fra campen har du fantastisk utsikt over Rift Valley området. Kvelden brukes til safari på leting etter de berømte, men sjenerte, treklatrende løvene.

Eventyret fortsetter gjennom Rift Valley mot Serengeti nasjonalpark. På veien besøker vi en Maasai landsby og møter noen av kvinnene som bor her. De forteller oss om sine liv og hvilke dører som har åpnet seg for dem etter det har blitt startet ulike prosjekt i landsbyen for å styrke kvinnens posisjon.

Et av verdens meste kjente safari områder er Serengeti nasjonalpark. Det er virkelig en grunn til at den er så berømt – dyrelivet og naturen er spektakulær! Dette er et område som føyer seg inn i rekken over plasser som ikke kan beskrives – det må oppleves.

Under den store vandringen er det millioner av dyr som forflytter seg over store landområder. Gnu og sebraer i så store flokker at man lurer på om det er skogkanten man ser i horisonten, før du tar en titt i kikkerten og skjønner at det er millioner av dyr. Etter å ha beundret det hele på avstand kjører safaribilen nærmere.

Fortsett med å speide etter dyr. Transportetappen ut av Serengeti til Ngorongoro er safari i seg selv. Vel fremme ved campen kan du slappe av med noe kaldt å drikke mens du nyter utsikten over Eyasi sjøen.

I dag er det tidlig start på dagen for å kjøre inn til selve krateret som står på UNESCOs verdensarv liste. Guiden din vil ta deg ned til krateret og til de beste stedene for å se det lokale dyrelivet. Se opp for sebraer, gaseller, bøfler og vortesvin. Sumpen og skogen som ligger rundt Ngorongoro er hjem for flodhester, neshorn, elefanter, bavianer og aper. Hold øynene åpne og kameraet klart, kanskje du ser en flokk med løver eller en ensom leopard som vandrer langs krateret.

Blant de ville dyrene koser vi oss med en piknik lunsj før vi kjører til Arusha for vår siste kveld sammen som gruppe.

Ikke klar til å reise hjem? Ta kontakt og vi kan forlenge oppholdet – eller hvorfor ikke avslutte med en uke på fantastiske Zanzibar.

Bilder


Reisefakta


Kart

Safari i Tanzania.

Pris

 • Fra kr 61 900,- per person i tomannsrom.

Prisen inkluderer

 • Flyreise t/r Oslo – Arusha på økonomiklasse.
 • Hotell (2 netter), komfortabel safari camp (3 netter), safari lodge (1 natt)
 • 6 frokoster, 5 lunsjer og 4 middager
 • Ankomst transfer
 • Safari i Ngorongoro krateret, Lake Manyara og Serengeti nasjonalpark
 • Inngangsbillett til Olduvai Gorge museum
 • Guidet tur og lunsj i en lokal landsby
 • All transport til og fra destinasjoner og spesifiserte aktiviteter

Prisen inkluderer ikke

 • Valgfrie aktiviteter
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Personlige utgifter
 • Drikkevarer og måltider som ikke er nevnt i reisebeskrivelsen.
 • Evt. tips til lokale guider og sjåfører

Vi tar forbehold om endringer i programmet.

Smitteverntiltak

Les hva G Adventures gjør for å unngå smittespredning og for at reisen skal være så trygg som mulig (ekstern link, informasjon på engelsk).

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll inn skjemaet under med dine reiseønsker.
En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere reiseforslag


Australia

Luksus i Australia

14 dager

Fra 157 000,-

Costa Rica

Naturskjønne Costa Rica

14 dager

Fra 47 900,-

.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo