All inclusive på krydderøya Zanzibar

Foto: Alex Green - stock.adobe.com
land
Zanzibar
varighet
8 dager
avreise
Avreise hele året
pris
Fra 31 500,- per person
kontakt

Zanzibar er en uforglemmelig øy med hvite strender, spennende byer og eksotisk kultur. Legg neste ferie hit og bli kjent med en øy som har mer å by på enn du kanskje tror. 

Zanzibar er en unik koralløy i Det indiske hav, ikke langt fra Tanzania. Sammen med Pemba og omkring 50 andre øyer var Zanzibar opprinnelig et uavhengig land, men ble innlemmet i Tanzania i 1964. De har likevel fortsatt selvstyre, med egen regjering og president.

Gjennom århundrene har Zanzibar vært kolonisert en rekke ganger. Egyptere, fønikere, indere, kinesere, persere, portugisere, omanske arabere, nederlendere og briter er noen av de som har bosatt seg her gjennom historien, og alle har influert øya, kulturen og menneskene til det de er i dag.

Melia Zanzibar
Melia Zanzibar har en 300 meter lang kritthvit strand.

Øyas kallenavn gjennom historien er Spice Island, krydderøya, og nettopp krydder er fortsatt noe de produserer mye av den dag i dag. Storhetstiden til Zanzibar var på begynnelsen av 1800-tallet, da sultanen av Muscat flyttet den omanske hovedstaden fra Muscat til Stone Town. Krydderplantasjer ble utviklet (særlig nelliktreet), slavehandelen var på sitt travleste og Zanzibar ble det viktigste stedet i Øst-Afrika.

Meliá Zanzibar

Oppholdet på Zanzibar tilbringes på Meliá Zanzibar, som er et luksuriøst all inclusive strandresort på nordøstkysten av Zanzibar. Resortet ligger ca 45 minutter fra den flyplassen og hovedstaden Stone Town, som står på UNESCOs verdensarvliste. 

Meliá Zanzibar har en 300 meter lang strand som går langs store deler av resortet, med nydelig hvit sand og varme bølger fra Det indiske hav. Resortet har seks restauranter og fem barer, som serverer lokale og internasjonale spesialiteter. Alt er laget med lidenskap for at du skal få fantastiske mat- og cocktailopplevelser.

Melia Zanzibar
Melia Zanzibar har seks restauranter å velge mellom.

Meliá Zanzibar har et stort utvalg av romtyper, med alt fra private villaer med egne hager og evighetsbasseng til romantiske paviljonger med utsikt over Det indiske hav. Alle rom og suiter er innredet i moderne stil og er designet for å gi dere privatliv uten innsyn. 

I tillegg har resortet et spa med en rekke behandlinger å velge mellom, svømmebasseng, treningsrom, skjønnhetssalong og sauna. Resortet er behjelpelige med å legge opp et aktivitetsprogram slik at dere kan få oppleve det Zanzibar har å by på.

Vi avslutter med å si KARIBU – som betyr velkommen på swahili. Kontakt oss for å planlegge en reise til Zanzibar.

Klikk på bildene for større format:

Kart

Pris

 • Fra kr. 31 500,- per person når to reiser sammen, Economy Class
 • Fra kr. 49 900,- per person når to reiser sammen, Business Class

Prisen inkluderer

 • Flyreise t/r Oslo-Zanzibar med Qatar Airways i ønsket kabinklasse.
 • 7 netter på Melia Zanzibar i en Ocean View Bungalow med all inclusive
 • Privat transfer t/r flyplass-hotell på Zanzibar

Prisen inkluderer ikke

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Personlige utgifter
 • Drikkevarer og måltider som ikke er nevnt i reisebeskrivelsen.
 • Evt. tips til lokale guider og sjåfører

Turen kan forlenges og utvides.

Smitteverntiltak

Les hva Melia Zanzibar gjør for å unngå smittespredning og for at oppholdet ditt skal være trygt (ekstern link, informasjon på engelsk).

Les om smitteverntiltakene til Qatar Airways (ekstern link, informasjon på engelsk).

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll ut skjemaet under og få et uforpliktende tilbud.

Reiseforespørsel
 • Om reisen
 • Ønsker for reisen
 • Kontaktinformasjon
Sending

Flere reiseforslag


Nyhetsbrev

Vær den første som får tilgang til reisenyheter, eksklusive tilbud og inspirerende tips.