Besøk også: Australiareiser · Fijireiser · Grupperundreiser

All inclusive på krydderøya Zanzibar

Foto: Alex Green - stock.adobe.com

All inclusive på krydderøya Zanzibar


8 dager

Avreise hele året

Zanzibar

Fra 49 500,- per person

Zanzibar er en uforglemmelig øy med hvite strender, spennende byer og eksotisk kultur. Legg neste ferie hit og bli kjent med en øy som har mer å by på enn du kanskje tror. 

Zanzibar er en unik koralløy i Det indiske hav, ikke langt fra Tanzania. Sammen med Pemba og omkring 50 andre øyer var Zanzibar opprinnelig et uavhengig land, men ble innlemmet i Tanzania i 1964. De har likevel fortsatt selvstyre, med egen regjering og president.

Gjennom århundrene har Zanzibar vært kolonisert en rekke ganger. Egyptere, fønikere, indere, kinesere, persere, portugisere, omanske arabere, nederlendere og briter er noen av de som har bosatt seg her gjennom historien, og alle har influert øya, kulturen og menneskene til det de er i dag.

Melia Zanzibar
Melia Zanzibar har en 300 meter lang kritthvit strand.

Øyas kallenavn gjennom historien er Spice Island, krydderøya, og nettopp krydder er fortsatt noe de produserer mye av den dag i dag. Storhetstiden til Zanzibar var på begynnelsen av 1800-tallet, da sultanen av Muscat flyttet den omanske hovedstaden fra Muscat til Stone Town. Krydderplantasjer ble utviklet (særlig nelliktreet), slavehandelen var på sitt travleste og Zanzibar ble det viktigste stedet i Øst-Afrika.

Meliá Zanzibar

Oppholdet på Zanzibar tilbringes på Meliá Zanzibar, som er et luksuriøst all inclusive strandresort på nordøstkysten av Zanzibar. Resortet ligger ca 45 minutter fra den flyplassen og hovedstaden Stone Town, som står på UNESCOs verdensarvliste. 

Meliá Zanzibar har en 300 meter lang strand som går langs store deler av resortet, med nydelig hvit sand og varme bølger fra Det indiske hav. Resortet har seks restauranter og fem barer, som serverer lokale og internasjonale spesialiteter. Alt er laget med lidenskap for at du skal få fantastiske mat- og cocktailopplevelser.

Melia Zanzibar
Melia Zanzibar har seks restauranter å velge mellom.

Meliá Zanzibar har et stort utvalg av romtyper, med alt fra private villaer med egne hager og evighetsbasseng til romantiske paviljonger med utsikt over Det indiske hav. Alle rom og suiter er innredet i moderne stil og er designet for å gi dere privatliv uten innsyn. 

I tillegg har resortet et spa med en rekke behandlinger å velge mellom, svømmebasseng, treningsrom, skjønnhetssalong og sauna. Resortet er behjelpelige med å legge opp et aktivitetsprogram slik at dere kan få oppleve det Zanzibar har å by på.

Vi avslutter med å si KARIBU – som betyr velkommen på swahili. Kontakt oss for å planlegge en reise til Zanzibar.

Bilder


Reisefakta


Kart

Pris

  • Fra kr 49 500,- per person når to reiser sammen, Economy Class
  • Fra kr 70 500,- per person når to reiser sammen, Business Class

Prisen inkluderer

  • Flyreise t/r Oslo-Zanzibar med Qatar Airways i ønsket kabinklasse.
  • 7 netter på Melia Zanzibar i en Ocean View Bungalow med all inclusive
  • Privat transfer t/r flyplass-hotell på Zanzibar

Prisen inkluderer ikke

  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Personlige utgifter
  • Drikkevarer og måltider som ikke er nevnt i reisebeskrivelsen.
  • Evt. tips til lokale guider og sjåfører

Turen kan forlenges og utvides.

NB! Reiseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få reisen akkurat slik den er satt opp her. Du kan også fortelle oss hva du ønsker, både i forhold til opplevelser, standard og reiselengde, slik at vi kan komme med et forslag som passer for akkurat deg og ditt budsjett.

La oss skreddersy den perfekte reisen.

Fyll inn skjemaet under med dine reiseønsker.
En av våre reisespesialister vil deretter kontakte deg for å ta en nærmere prat om reisen.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere reiseforslag


Singapore

Tropisk storbyferie i Singapore

6 dager

Fra 39 900,-

Maldivene

Kuredu Resort & Spa, Maldivene

8 dager

Fra 49 900,-

.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo