700 000 heures – Paris

Reiseforslag i Europa

Thierry Teyssier, skaperen av et av verdens vakreste hotell, åpner i desember et nytt, eksklusivt pop-up-hotell i en privat leilighet på selveste Place Vendôme i Paris. Hotellet har bare plass til fire gjester, og byr på opplevelser du garantert ikke får på en tradisjonell storbyferie.

Minimum 1 natt

Place Vendôme Paris

20. des 2019 – 31. jan 2020

Dobbeltrom kr 26.000 per natt (uten fly)

Ny eksklusiv utflukt/opplevelse hver kveld.

Inkluderer alle måltider og drikke, transport med privatsjåfør.

For flere detaljer, kontakt oss:
post@privatetravellab.no, tlf. 23 65 44 50

Unikt og eksklusivt

700 000 timer – eller heures som det heter på fransk – er gjennomsnittstiden vi mennesker tilbringer på jorden. Konseptet til Teyssier, mannen bak «700 000 heures», bygger på trenden med pop-up-restauranter, gallerier og butikker. Det første mini-pop-up hotellet åpnet i fjor på en herregård i Sør-Italia, høsten 2018 flyttet det til Kambodsja og så til Brasil våren 2019. Neste happening blir i en luksusleilighet i romantiske Paris, med spektakulær utsikt over Place Vendôme.

– Dette er et svært lekkert og eksklusivt konsept, forteller Martin Dahl Jespersen, produktsjef i Private Travel Lab, som er alene om å tilby konseptet i Norge.

– De små «hotellene» tar utgangspunkt i unike steder og kulturer det er de færreste forunt å få oppleve, og med et svært høyt servicenivå på alle destinasjonene, sier Jespersen.

Julemarked i Paris. Foto: Jean-Pierre Dalbéra

Det eksklusive mini-hotellet etableres i en privat, vakker leilighet på over 200 kvadratmeter med utsikt over Place Vendôme. Det blir maks fire gjester som kan bo her samtidig, og de blir alle hentet av privatsjåfør på flyplassen. Inkludert er også alle måltider, og en helt spesiell «surprise á la Teyssier» hver dag, som for eksempel en helt privat guidet tur om natten i et av Paris mange kjente museer. Eller hva med en privat omvisning og prøvesmaking på kjøkkenet til en av Teyssiers favorittrestauranter?

Thierry Teyssiers lidenskap for å utforske nye kulturer og eksotiske destinasjoner har materialisert seg i et nomadisk resort.

Eventyrlige opplevelser

Hver sjette måned vil den kreative gjengen bak 700 000 heures lansere spektakulære overnattingssteder og opplevelser i unike omgivelser, gjerne på destinasjoner som normalt ikke er tilgjengelige for et publikum. Nomade-hotellene kan åpnes i eksisterende bygninger eller bygges fra grunnen av, og opplevelsene tilbys kun for en kort periode.

Målet er å tilby reiser som trigger nysgjerrigheten langt utover det å tilbringe ferien på en solseng under en parasoll på en postkortvakker strand, eller i det økende kaoset på destinasjonene som står på halve verdens Bucket-liste. For å bli en av Teyssiers ultra-privilegerte gjester, kreves normalt et medlemskap. Det er derfor en ære for Private Travel Lab, som 700 000 heures eneste representant i Norge, å kunne tilby deg tilgang til disse eksklusive eventyrene uten at du må bli medlem.

Salento i Italia var først ut i rekken av pop-up-hotell. Gjestene bodde i et historisk palass, men Teyssier nøler ikke med å servere frokost akkurat der naturen og landskapet er på sitt mest innbydende.

Det første nomadehotellet ble realisert i et storslagent palass i vindistriktet Salento i Italia i sommeren 2018. I april fulgte et pop-up-hotell i Siem Reap i Kambodsja, der et fåtall gjester kunne tilbringe natten i et særdeles vakkert Khmer-trehus, og bli guidet eksklusivt rundt i Angkor Wat og andre templer fra Khmer-rikets storhetstid av en kunnskapsrik arkeolog.

700 000 Heures i Siem Reap i Kambodsja. Konseptet handler om å skape en helt unik reiseopplevelse, hvor natur, kultur og historie flettes sammen til en ferie ulik noen annen.

– Aldri sett noe så vakkert før

Forrige destinasjon var Lençóis Maranhenses, i Maranhão-provinsen nord i Brasil. Her finnes et av jordens mest dramatiske landskap. Når regntiden er over stiger grunnvannet til overflaten og danner laguner med ferskvann mellom de hvite sanddynene. Underet varer kun i fem måneder før det forsvinner like fort som det oppstod. I sommer tok 700 000 heures imot gjester i en sjarmerende strandvilla ved bredden av en av lagunene.

Det magiske landskapet Lençóis Maranhenses i Brasil.

 Frister tanken på en opplevelse det kun er få forunt å oppleve i løpet av våre 700 000 timer her på jorden? Privat Travel Lab lar de gylne øyeblikkene bli en del av din historie.

Ta kontakt for en samtale med oss i Private Travel Lab for å virkeliggjøre din drømmereise.