Blogg


Angkor Wat.

I Khmerenes rike

Angkor, hovedstaden i det gamle Khmerriket, er den vanligste årsaken til at globetrottere siden begynnelsen av 1900-tallet har stilt kompassnålen mot Kambodsja.
Les artikkelen
Six Senses Zil Pasyon

Tropisk paradis

Seychellene har pudderhvite strender og topasfarget vann i alle himmelretninger. Les vårt reisebrev og få et innblikk i det beste dette fantastiske øyriket har å by på.
Les artikkelen
Lizard Island.

Australias Luxury Lodges

Australia er landet som har alt. De vakreste paradisstrendene; verdens største korallrev, irrgrønne daler og blodrød ørken, over 60 vindistrikter og en kulinarisk scene i verdensklasse.
Les artikkelen
Castlereagh Lake, Ceylon Tea Trails.

Den sol-kyssede øya

Frodige Sri Lanka er kjent som te-landet, der hav og jungel møtes, og der fantastiske gamle plantasjer fra kolonitiden er blitt til vakre overnattingssteder omgitt av gammel historie.
Les artikkelen

Vil du se våre reiseforslag?


Vi har et bredt utvalg av reiseforslag over hele verden, som alle har til felles at de tilbyr noe av det ypperste når det kommer til opplevelser, mat og overnatting.

.

Private Travel Lab er et brand under Australiareiser AS, som er ansvarlig arrangør. Australiareiser AS er IATA-agent og medlem av Reisegarantifondet.

RGF logo
IATA logo
Serandipians logo