Blogg


Lizard Island.

Australias Luxury Lodges

Australia er landet som har alt. De vakreste paradisstrendene; spektakulære fjell og steinformasjoner, verdens største korallrev, irrgrønne daler og blodrød ørken, over 60 vindistrikter og en kulinarisk scene i verdensklasse. Og så det unike dyrelivet, da. Les vårt reisebrev fra dette fantastiske landet.

Six Senses Zil Pasyon

Tropisk paradis

Seychellene har pudderhvite strender og topasfarget vann i alle himmelretninger. Øyene er også fulle av krydder- og sukkerplantasjer, og en sterk fransk-kreolsk innflytelse merkes godt etter mange år som fransk koloni. Les vårt reisebrev og få et innblikk i det beste dette fantastiske øyriket har å by på.

Castlereagh Lake, Ceylon Tea Trails.

Den sol-kyssede øya

Frodige Sri Lanka er kjent som te-landet, der hav og jungel møtes, og der fantastiske gamle plantasjer fra kolonitiden er blitt til vakre overnattingssteder omgitt av gammel historie. Les vårt reisebrev fra denne vakre øya som er utropt til Årets reisemål i 2019 av Lonely Planet.

Angkor Wat.

I Khmerenes rike

Angkor, hovedstaden i det gamle Khmerriket, er den vanligste årsaken til at globetrottere siden begynnelsen av 1900-tallet har stilt kompassnålen mot Kambodsja. Her, blant jungel og rismarker, finnes noen av verdens mest spektakulære templer. Les vårt reisebrev fra denne fascinerende kulturskatten.

Vil du se våre reiseforslag?


Vi har et bredt utvalg av reiseforslag over hele verden, som alle har til felles at de tilbyr noe av det ypperste når det kommer til opplevelser, mat og overnatting.